Pixelfarm.be | web.print.video and much more

pixelfarm.be homewebdesign webcontent and webdevelopementprint brochure folder logo huisstijl kleuradviesvideo reportage bedrijfsreportage reclamefilmpje motion graphicsaudio rechtenvrije muziek geluidseffecten3d logo profielen animatie

Welkom bij Pixelfarm.be!


PIXELFARM.BE
Spoorwegstraat 38 9220 Hamme
G 0474 86 87 63 T 052 22 40 02


 

Video new updated
Bekijk hier onze showreel

 

Wij verzorgen

Bedrijfspresentaties, reclamespots, videoclips, logo animaties, introductie- en demonstratievideo's, training- en instructievideo's, video opnames in HD, ...

 

Overtuig uw klanten

Er is geen medium dat beter overtuigt dan een audiovisuele presentatie. Wij hebben de knowhow en jarenlange ervaring om in een professioneel uitgewerkt programma, de kijker alles over uw bedrijf, product of dienst, moeiteloos te informeren op een manier zoals geen ander medium dat kan.

 

Bedrijfspresentaties

Met een bedrijfspresentatie kan u een voorstelling geven over uw producten en productieproces op een snelle en inventieve manier! Deze kan interactief zijn in functie van uw klant en helemaal niet tijd- of plaatsgebonden. Het is een audiovisueel visitekaartje van uw bedrijf dat u aan elke bezoeker kan laten zien of toezenden. Ook kan je het gebruiken op beurzen als informatieve blikvanger of aan de receptie van uw bedrijf om uw klanten nog beter te kunnen informeren!

 

Introducties en demonstraties

Niet alle producten laten zich even makkelijk meenemen of demonstreren bij een klant, terwijl dit vaak een heel belangrijke overtuiging naar de klant toe kan zijn!
Het kan een overtuiging zijn tijdens opendeurdagen, als follow-up van informatie-aanvragen, of ter ondersteuning tijdens een persoonlijk bezoek.

 

Training- en instructievideo’s

Gebruik een instructieprogramma als audiovisuele handleiding voor complexe machines of processen, voor de opleiding van personeel of instructief voor toekomstige gebruikers.
Ook uw bedrijf kan jaarlijks enorme bedragen besparen op kosten van training en instructeurs.

 

Live of studio captatie

Gebruik een audiovisuele presentatie als motivatie voor uw personeel of laat ons uw laatste bedrijfsevenement digitaal vereeuwigen. Wij beschikken over het materiaal om live captatie te verzorgen op evenementen waarbij ook toeschouwers die achteraan in de zaal staan het gevoel krijgen er helemaal bij betrokken te zijn.
Of het nu gaat over een modeshow of de voorstelling van jullie laatste catalogus, met pixelfarm als audiovisuele partner kan het niet foutlopen!

 

Compleet pakket

Pixelfarm beschikt over de middelen en de ervaring om audiovisuele productie in broadcastkwaliteit af te leveren. Ook na aflevering van een productie staan wij voor u klaar. Wij verzorgen uw dvd kopieën, vertalen naar buitenlandse videosystemen, maken taalversies, enz… kortom: Pixelfarm.be is de betrouwbare partner in uw av-communicatie!


 

 

 

 

klanten login // restricted acces